Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
DINING ROOM : SALA DA PRANZO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. bowl
Answer: ciotola

2. candle
Answer: candela

3. candlestick
Answer: candeliere


4. chair
Answer: sedia

5. chandelier
Answer: lampadario

6. chinaware
Answer: stoviglie di porcellana

7. coffeepot
Answer: caffettiera

8. crockery
Answer: terraglie

9. cup
Answer: tazza

10. cutlery
Answer: posate

11. fork
Answer: forchetta

12. glass
Answer: bicchiere

13. jug
Answer: brocca

14. knife
Answer: coltello

15. mug
Answer: tazza

16. napkin
Answer: tovagliolo

17. plate
Answer: piatto

18. salt shaker
Answer: saliera

19. saucer
Answer: piattino

20. silverware
Answer: argenteria

21. spoon
Answer: cucchiaio

22. table
Answer: tavola

23. tablecloth
Answer: tovaglia

24. teapot
Answer: teiera

25. tray
Answer: vassoio

26. //ENGLISH
Answer: ITALIAN

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : DINING ROOM


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-