Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 2 : FIORES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. begonia
Answer: begonia

2. chrysanthemum
Answer: crisantemo

3. dahlia
Answer: dalia


4. gladiolus
Answer: gladiolo

5. hibiscus, shoeflower
Answer: ibisco

6. hyacinth
Answer: giacinto

7. jasmine
Answer: gelsomino

8. magnolia
Answer: magnolia

9. periwinkle
Answer: pervinca

10. petunia
Answer: petunia

11. poppy
Answer: rosolaccio

12. salvia
Answer: salvia

13. zinnia
Answer: zinnia

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-