Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 1 : GEOMETRIA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. angle
Answer: angolo

2. area
Answer: superficie

3. circle
Answer: cerchio


4. circumference
Answer: circonferenza

5. cone
Answer: cono

6. cube
Answer: cubo

7. curve
Answer: curva

8. cylinder
Answer: cilindro

9. diameter
Answer: diametro

10. line
Answer: linea

11. perimeter
Answer: perimetro

12. point
Answer: punto

13. radius
Answer: raggio

14. rectangle
Answer: rettangolo

15. semicircle
Answer: semicerchio

16. side
Answer: lato

17. sphere
Answer: sfera

18. square
Answer: quadrato

19. triangle
Answer: triangolo

20. volume
Answer: volume

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-