Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 2 : NAZIONALITÀ - AGGETTIVI 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.


1. Arab
Answer: arabo

2. Argentinian
Answer: argentino

3. Austrian
Answer: austriaco


4. Belgian
Answer: belga

5. Brazilian
Answer: brasiliano

6. Dutch
Answer: olandese

7. Egyptian
Answer: egiziano

8. Indian
Answer: indiano

9. Indonesian
Answer: indonesiano

10. Iranian
Answer: iraniano

11. Iraqi
Answer: iracheno

12. Israeli
Answer: israeliano

13. Korean
Answer: coreano

14. Malaysian
Answer: malese

15. Norwegian
Answer: norvegese

16. Portuguese
Answer: portoghese


  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 2


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-