Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 3 : NAZIONALITÀ - AGGETTIVI 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. Afghan
Answer: afegão

2. Albanian
Answer: albanese

3. Algerian
Answer: algerino


4. Armenian
Answer: arminiano

5. Bolivian
Answer: boliviano

6. Cambodian
Answer: cambodiano

7. Chilean
Answer: cileno

8. Colombian
Answer: colombiano

9. Cuban
Answer: cubano

10. Dane
Answer: danese

11. Ethiopian
Answer: etiopico

12. Filipino
Answer: filippino

13. Finn
Answer: finlandese

14. Hungarian
Answer: ungherese

15. Jordanian
Answer: giordano

16. Lebanese
Answer: libanese

17. Libyans
Answer: libico

18. Mongolians
Answer: mongolo

19. Moroccan
Answer: marocchino

20. Nigerian
Answer: nigeriano

21. Pakistani
Answer: pachistano

22. Romanian
Answer: romeno

23. South African
Answer: sudafricano

24. Thai
Answer: tailandese

25. Turkish
Answer: Turco

26. Welsh
Answer: gallese

27. Zambian
Answer: zambiano

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 3


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-