Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
NATURAL DISASTERS : CALAMITÀ NATURALI

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. blizzard
Answer: tormenta

2. cyclone
Answer: ciclone

3. deluge
Answer: diluvio


4. drought
Answer: siccità

5. earthquake
Answer: terremonto

6. famine
Answer: carestia

7. flood
Answer: inondazione

8. hailstorm
Answer: grandinata

9. hurricane
Answer: uragano

10. snowstorm
Answer: tormenta

11. storm
Answer: tempesta

12. tempest
Answer: tempesta

13. tornado
Answer: tromba d'aria

14. typhoon
Answer: tifone

15. whirlpool
Answer: vortice

16. whirlwind
Answer: turbine

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : NATURAL DISASTERS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-