Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
NUMBERS : NUMERO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. zero
Answer: zero

2. one
Answer: uno

3. two
Answer: due


4. three
Answer: tre

5. four
Answer: quattro

6. five
Answer: cinque

7. six
Answer: sei

8. seven
Answer: sette

9. eight
Answer: otto

10. nine
Answer: November

11. ten
Answer: dieci

12. eleven
Answer: undici

13. twelve
Answer: dodici

14. thirteen
Answer: tredici

15. fourteen
Answer: quattrodici

16. fifteen
Answer: quindici

17. sixteen
Answer: sedici

18. seventeen
Answer: diciassette

19. eighteen
Answer: diciotto

20. nineteen
Answer: diciannove

21. twenty
Answer: venti

22. thirty
Answer: trenta

23. forty
Answer: quaranta

24. fifty
Answer: cinquanta

25. sixty
Answer: sessanta

26. seventy
Answer: settanta

27. eighty
Answer: ottanta

28. ninety
Answer: novantuno

29. hundred
Answer: cento

30. thousand
Answer: mille

31. million
Answer: milione

32. //ENGLISH
Answer: ITALIAN

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : NUMBERS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-