Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
REPTILES : RETTILI

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. alligator
Answer: alligatore

2. chameleon
Answer: camaleão

3. cobra
Answer: cobra


4. crocodile
Answer: coccodrillo

5. lizard
Answer: lucertola

6. python
Answer: pitone

7. rattlesnake
Answer: serpente a sonagli

8. snake
Answer: serpente

9. tortoise
Answer: testuggine

10. turtle
Answer: tartaruga

11. viper
Answer: vipera

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : REPTILES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-