Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
SPORTS 2 : SPORTS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.



1. archery
Answer: tiro all'arco

2. fencing
Answer: scherma

3. handball
Answer: pallamano


4. high jump
Answer: salto in alto

5. hunting
Answer: padiglione da caccia

6. ice hockey
Answer: hockey su ghiaccio

7. ice skating
Answer: pattinaggio

8. judo
Answer: judo

9. karate
Answer: karatè

10. long jump, broad jump
Answer: salto in lungo

11. marathon
Answer: maratona

12. martial arts
Answer: arti martial

13. motoring
Answer: automobilismo

14. Olympic Games
Answer: Olimpiadi

15. Olympics
Answer: olympics

16. parachuting
Answer: paracadutarsi

17. pole vault
Answer: salto con l'asta

18. race
Answer: gara

19. riding
Answer: equitazione

20. roller skating
Answer: pattinare del rullo

21. shooting
Answer: caccia

22. sprint, dash
Answer: sprint

23. surfing
Answer: surfing

24. sword fighting
Answer: lotta della spada

25. water sports
Answer: sport dell'acqua

26. water-skiing
Answer: sci nautico

27. winter sports
Answer: sport invernali

  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : SPORTS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-