Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 1 : くうこう 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. airfare
Answer: こうくううんちん 
koukuunchi
航空運賃 

2. airline
Answer: こうくうがいしゃ
koukuugaisha
航空会社 

3. airplane
Answer: ひこうき 
hikouki
飛行機 


4. aisle seat
Answer: つうろがわ
tsuurogawa
通路側 

5. allowance
Answer: てあて
teate
手当,

6. baggage, luggage
Answer: にもつ
nimotsu
荷物

7. baggage reclaim, baggage collection
Answer: てにもつをとる 
tenimotsuwotoru
手荷物を取る 

8. bank
Answer: ぎんこう 
ginkou
銀行 

9. cabin luggage
Answer: てにもつをとる 
tenimotsuwotoru
手荷物

10. cafeteria
Answer: きっさてん 
kissaten
喫茶店 

11. cancellation
Answer: とりけし 
torikeshi
取消 

12. confirmation
Answer: かくにん 
kakunin
確認 

13. customs duty
Answer: かんぜい 
kanzei
関税 

14. departure lounge
Answer: きゅうけいしつ 
kyuukeishitsu
休憩室 

15. domestic
Answer: こくない 
kokunai
国内 

16. duty free
Answer: むぜい、めんぜい 
muzei,menzei
無税、免税 

17. excess baggage
Answer: ちょうかてにもつ 
choukatenimotsu
超過手荷物 

18. foreign currency, foreign exchange
Answer: がいこくかわせ
gaikokukawase
外国為替

19. gate
Answer: もん 
mon
門 

20. immigration
Answer: にゅうこくかんり 
nyuukokukanri
入国管理 

21. information desk
Answer: あんないしょ、うけつけ 
annaisho、uketsuke
案内所, 受付 

22. international
Answer: こくさい 
kokusai
国際 

23. one-way ticket
Answer: かたみちきっぷ 
katamichikippu
片道切符 

24. passenger
Answer: じょうきゃく 
joukyaku
乗客 

25. reservation
Answer: よやく
yoyaku
予約 

26. return ticket, round-trip ticket
Answer: おうふくきっぷ
oufukukippu
往復切符 

27. seat
Answer: ざせき
zaseki
座席 

28. seat number
Answer: せきごう
sekigou
席号 

29. taxi stand
Answer: タクシのりば
takushinoriba
タクシ乗り場 

30. telephone
Answer: でんわ
denwa
電話 

31. terminal
Answer: しゅうちゃくえき 
shuuchakueki
終着駅 

32. ticket
Answer: きっぷ  
kippu
切符 

33. visa
Answer: さしょう、
sashou、biza
査証、
ビザ, 

34. water
Answer: みず 
mizu
水 

35. weight
Answer: じゅうりょう 
juuryou
重量 

36. window seat
Answer: つうろざ 
tsuuroza
通路座 

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-