Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
ANIMALS - AQUATIC : すいせいぶつ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. clam
Answer: がい
gai

2. crab
Answer: かに
kani
カニ

3. dolphin
Answer: いるか
iruka
海豚  
イルカ


4. eel
Answer: うなぎ
unagi
ウナギ

5. jellyfish
Answer: くらげ
kurage
海月,水母
クラゲ

6. lobster
Answer: えび
ebi
エビ

7. manatee
Answer: まなてぃ
manati
マナティ

8. mussel
Answer: むらさきかい
murasakai
ムラサキカイ

9. octopus
Answer: たこ
tako
タコ

10. otter
Answer: かわうそ
kawauso
カワウソ

11. oyster
Answer: かき, しんじゅがい
kaki, shinjugai
真珠貝
カキ、シンジュガイ

12. sea urchin
Answer: うに
uni
海胆、 雲丹
ウニ

13. shark
Answer: さめ
same
サメ

14. shrimp
Answer: えび
ebi
海老, 蝦
エビ

15. snail
Answer: へび
katatsumuri
ヘビ

16. starfish
Answer: ひとで
hitode
ヒトデ

17. swordfish
Answer: めかじき
mekajiki
メカジキ

18. turtle
Answer: かめ、うみがめ
kame、umigame
亀,海がめ
カメ、ウミガメ

19. whale
Answer: くじら
kujira
クジラ

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : ANIMALS - AQUATIC


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-