Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
APPLIANCES : きぐ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. air conditioner
Answer: れいぼう
reibou、iakon
冷房
イアコン

2. ceiling fan
Answer: せんぷうき
senpuuki
扇風機

3. dishwasher
Answer: しょっきあらいき
shokkiariki
食器洗い機


4. fan
Answer: せんす、うちわ
sensu, uchiwa
扇子,扇

5. freezer
Answer: れいとうき
reitouki
冷凍機

6. refrigerator, fridge
Answer: れいぞうこ
reizouko
冷蔵庫

7. heater
Answer: だんぼう
danbou
暖房

8. microwave
Answer: でんしれんじ
denshirenji
電子レンジ
デンシレンジ

9. spin dryer
Answer: だっすいき
dassuiki
脱水機

10. vacuum cleaner
Answer: そうじき
soujiki
掃除機

11. washing machine
Answer: せんたくき
sentakuki
洗濯機

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : APPLIANCES


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-