Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
ASTRONOMY : てんぶんがく

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. asteroid
Answer: しょうわくせい
shouwakusei
小惑星

2. astronaut
Answer: うちゅうひこうし
uchuhikoushi
宇宙飛行士

3. astronomer
Answer: てんぶんがくしゃ
tenbungakusha
天文学者


4. atmosphere
Answer: たいき
taiki
大気

5. comet
Answer: すいせい
suisei
彗星

6. Earth
Answer: ちきゅう
chikyuu
地球

7. galaxy
Answer: ぎんがけい
gingakei
銀河系

8. gravity
Answer: じゅうりょく
juuryoku
重力

9. light years
Answer: こうねん
kounen
光年

10. meteor
Answer: りゅうせい
ryuusei
流星

11. meteorite
Answer: いんせき
inseki
隕石

12. moon
Answer: つき
tsuki

13. orbit
Answer: きどう
kidou
軌道

14. outer space
Answer: うちゅうくうかん
uchuukuukan
宇宙空間

15. planet
Answer: こうせい、わくせい
kousei、wakusei
恒星、惑星

16. satellite
Answer: えいせい
eisei
衛星

17. solar system
Answer: たいようけい
taiyoukei
太陽系

18. star
Answer: ほし
hoshi

19. Sun
Answer: たいよう
taiyou
太陽

20. telescope
Answer: ぼうえんきょう
bouenkyou
望遠鏡

21. universe
Answer: うちゅう
uchuu
宇宙

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : ASTRONOMY


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-