Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BANK : ぎんこう

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. ATM, automated teller machine
Answer: げんきんじどうよきんしはらいき
echiemu
現金自動預金支払機
エチエム

2. bank account
Answer: ぎんこうこうざ
ginkoukouza
銀行口座

3. bank clerk
Answer: ぎんこういん
inkouin
銀行員


4. bank draft
Answer: ぎんこうかわせてがた
ginkoukawasetegata
銀行為替手形

5. bank holiday
Answer: こうきゅうび
koukyuubi
公休日

6. bank loan
Answer: ぎんこうローン
ginkouron
銀行ローン

7. bank manager
Answer: ぎんこうのしてんちょう
ginkounoshitenchou
銀行の支店長

8. bank rate
Answer: こうていぶあい
kouteibuai
公定歩合

9. bank statement
Answer: とりびきめいさいしょ
toribikimeisaisho
銀行取引明細書

10. banker
Answer: ぎんこうかわせてがた
ginkouka
銀行家

11. cash
Answer: げんきん
genkin
現金

12. cash desk, cashier
Answer: すいとうがかり
suitougakari
出納係

13. check
Answer: こぎって
kogitte
小切手

14. creditor
Answer: せいけんしゃ
seikensha
債権者

15. current account
Answer: とうざよきん
touzayokin
当座預金

16. debit
Answer: かりかた
karikata
借り方.

17. debt
Answer: しゃっきん
shakkin
借金

18. debtor
Answer: さいむしゃ
saimusha
債務者

19. deposit
Answer: よきん
yokin
預金

20. foreign currency
Answer: がいか
gaika
外貨

21. interest
Answer: りえき
rieki
利益

22. line, queue
Answer: ぎょうれつ、れつ
gyouretsu、retsu
行列、列

23. mortgage
Answer: ていとう、たんぽ
teitou、tanpo
抵当、担保

24. safe
Answer: きんこ
kinko
金庫

25. savings account
Answer: ちょきんこうざ
chokinkouza
貯金口座

26. teller
Answer: すいとうがかり
suitougakari
出納係

27. window
Answer: まどぐち
madoguchi
窓口

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BANK


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-