Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BICYCLE : じてんしゃ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. cable
Answer: でんせん
densen、keeburu
電線
ケーブル

2. chain
Answer: くさり
kusari、che-n
チェーン

3. engine
Answer: きかん
kikan、injin
機関
エンジン


4. exhaust pipe
Answer: はいきかん
haikikan
排気管

5. gear lever
Answer: へんそくレバー
hensokurebaー
変速レバー

6. handbrake
Answer: ひじょうブレーキ
hijoubureーki
非常ブレーキ

7. helmet
Answer: あんぜんぼうし
herumetto
安全帽子
ヘルメット

8. horn
Answer: けいてき
keiteki、hoーn
警笛
ホーン

9. lock
Answer: じょう
jou

10. pedal
Answer: ふみいた
fumiita、pedaru
踏み板
ペダル

11. seat
Answer: ざせき
zaseki
座席

12. shock absorber
Answer: かんしょうき
kanshouki、shokkuabuso-ba-
緩衝器
ショックアブソーバー

13. sprocket
Answer: くさりどめ
kusaridome
鎖止め

14. tire pressure
Answer: タイヤくうきあつ
taiyakuukiatsu
タイヤ空気圧

15. tricycle
Answer: さんりんしゃ
sanrinsha
三輪車

16. wheel
Answer: しゃりん
sharin、hoiru
車輪
ホイール

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BICYCLE


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-