Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BIRDS 2 : とり2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. chick
Answer: ひなとり
hinatori、hiyoko
雛鳥
ヒナトリ

2. cock
Answer: おんどり
ondori
雄鶏
オンドリ

3. hawk, falcon
Answer: はやぶさ
hayabusa
ハヤブサ


4. hen
Answer: めんどり
mendori
雌鳥
メンドリ

5. kingfisher
Answer: かわせみ
kawasemi
川蝉 
カワセミ

6. pheasant
Answer: きじかとり
kijikatori
キジ科の鳥

7. pigeon
Answer: はと
hato
ハト

8. rooster
Answer: おんどり
ondori
雄鶏
オンドリ

9. woodpecker
Answer: きつつき
kitsutsuki
啄木鳥
キツツキ

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BIRDS 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-