Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 1 : バスてい 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. air conditioned
Answer: れいぼうかんび 
reiboukanbi
冷房完備 

2. board
Answer: じょうしゃ
jousha
乗車

3. bus stop
Answer: バスてい
basutei
バス亭


4. cancellation
Answer: とりけし 
torikeshi
取り消し, 

5. cloakroom
Answer: べんじょ 
benjo
便所  

6. confirmation
Answer: かくにん 
kakunin
確認

7. delay
Answer: ちえん 
chien
遅延 

8. discount
Answer: わりびき 
waribiki
割引 

9. driver
Answer: うんてんしゅ
untenshu
運転手

10. early
Answer: はやめに 
hayameni
早めに 

11. get-off
Answer: おりる 
oriru
降りる 

12. information desk
Answer: うけつけ 
uketsuke
受付 

13. luggage
Answer: てにもつ
tenimotsu
手荷物

14. on time
Answer: ていこく
teikoku
定刻 

15. one-way ticket
Answer: かたみちきっぷ 
katamichikippu
片道切符 

16. passenger
Answer: じょうきゃく 
joukyaku
乗客 

17. reservation
Answer: よやく
yoyaku
予約 

18. round-trip ticket
Answer: おうふくきっぷ
oufukukippu
往復切符 

19. seat
Answer: ざせき
zaseki
座席 

20. seat number
Answer: ざせきごう 
zasekigou
座席号 

21. sitting room
Answer: ひかえしつ 
hikaeshitsu
控え室 

22. ticket
Answer: きっぷ
kippu
切符

23. ticket collector
Answer: しゅうさつがかり
shuusatsugakari
集札係

24. time of arrival
Answer: とうちゃくじかん
touchakujikan
到着時間

25. time of departure
Answer: しゅっぱつじかん
shuppatsujikan
出発時間

26. toilet
Answer: べんじょ 
benjo
便所  

27. waiting room
Answer: ひかえしつ 
hikaeshitsu
控え室 

28. window seat
Answer: つうろざ 
tsuuroza
通路座 

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-