Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 2 : バスてい 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. arrival
Answer: とうちゃう
touchaku
到着

2. blanket
Answer: もうふ 
moufu
毛布 

3. book stand
Answer: ほんや  
honya
本屋 


4. breakfast
Answer: ちょうしょく
chuushoku
朝食

5. cafeteria
Answer: きっさてん 
kissaten
喫茶店 

6. car rental
Answer: かしじどうしゃ 
kashijidousha
貸し自動車 

7. departure
Answer: しゅっぱつ
shuppatsu
出発

8. dinner
Answer: ゆうごはん 
yuugohan
夕御飯 

9. information
Answer: じょうほう 
jouhou
情報 

10. luggage rack
Answer: あみだな 
amidana
網棚 

11. lunch
Answer: ちゅうしょく 
chuushoku
昼食 

12. magazine
Answer: ざっし
zasshi
雑誌

13. meal
Answer: しょくじ 
shokuji
食事 

14. newspaper
Answer: しんぶん
shinbun
新聞

15. newspaper vendor
Answer: しんぶんや
shinbunya
新聞屋

16. number
Answer: すうじ、かず
suuji、kazu
数字、数

17. pharmacy, chemist
Answer: やっきょく
yakkyoku
薬局

18. pillow
Answer: まくら
makura

19. taxi stand
Answer: タクシのりば
takushinoriba
タクシ乗り場 

20. telephone
Answer: でんわ
denwa
電話

21. ticket machine
Answer: ていしゃえき
teishaeki
停車駅

22. ticket office
Answer: きっぷうりば 
kippuuriba
切符売り場 

23. vegetarian
Answer: さいしょくしゅぎしゃ
saishokushugisha
菜食主義者

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-