Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : しょうばい 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. expenses
Answer: ひよう
hiyou
費用

2. export
Answer: ゆしゅつ
yuhsutsu
輸出

3. import
Answer: ゆにゅう
yunyuu
輸入


4. income
Answer: しゅうにゅう
shyuunyuu
収入

5. investment
Answer: とうし、しゅし
toushi、shushi
投資、出資

6. loss
Answer: そんしつ、そんがい
sonshitsu、songai
損失、損害

7. management
Answer: かんり、けいえい
kanri、keiei
管理、経営

8. market
Answer: いちば
ichiba
市場

9. merchandise
Answer: しょうひん
shouhin
商品

10. price
Answer: かかく、ねだん
kakaku、nedan
価格、値段

11. production
Answer: せいさん
seisan
生産

12. profits
Answer: りえき
rieki
利益

13. purchase
Answer: こうにゅう
kounyuu
購入

14. revenue
Answer: そうしゅうにゅう
soushunyuu
総収入

15. salary
Answer: きゅうりょう
kyuuryou
給料

16. sales
Answer: はんばい
hanbai
販売

17. supplies
Answer: きょうきゅう
kyoukyuu
供給

18. wage
Answer: きゅうりょう
kyuuryou
給料

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-