Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 2 : しょうばい 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. business
Answer: しょうばい
shoubai
商売

2. business card
Answer: めいし
meishi
名刺

3. business hours
Answer: えいぎょうじかん
eigyoujikan
営業時間


4. business trip
Answer: しゅっちょう
shucchou
出張

5. company
Answer: かいしゃ
kaisha
会社

6. factory
Answer: こうじょう
koujou
工場

7. income tax
Answer: ぜいきん
zeikin
税金

8. interest income
Answer: りし
rishi
利子

9. meeting
Answer: かいぎ
kaigi
会議

10. on business
Answer: しゅっちょう
shucchou
出張

11. price list
Answer: かかくひょう
kakakuhyou
価格表

12. profit margin
Answer: りはば
rihaba
利幅

13. profit sharing
Answer: りえきぶんぱい
riekibunpai
利益分配

14. sale
Answer: はんばい、うりあげ
hanbai、uriage
販売、売り上げ

15. sales tax
Answer: ぶっぴんはんばいぜい
buppinhanbaizei
物品販売税

16. share
Answer: わけまえ
wakemae
分け前

17. tax
Answer: ぜい
zeikin

18. to buy
Answer: かう、こうにゅう
kau、kounyuu
買う、購入

19. to charge
Answer: せいきゅう
seikyuu
請求

20. to invest
Answer: とうし
toushi
投資

21. to pay
Answer: はらう、しはらう
harau、shiharau
払う、支払う

22. to sell
Answer: うる
uru
売る

23. wage scale
Answer: ちんぎんひょう
chinginhyou
賃金表

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-