Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
BUSINESS - PEOPLE : しょうばいしゃ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. boss
Answer: じょうし
joushi
上司

2. businessman
Answer: しょうばいしゃ
shoubaisha
商売者

3. businesswoman
Answer: じょせじつぎょうか
joseijitsugyouka
女性実業家


4. clerk
Answer: しょき、じむいん
shoki、jimuin
書記、事務員

5. employees
Answer: じゅうぎょういん
juugyouin
従業員

6. employer
Answer: しようしゃ、やといぬし
shiyousha、yatoinushi
使用者、雇い主

7. manager
Answer: かんりしゃ、けいえいしゃ
kanrisha、keieisha
管理者、経営者

8. retailer
Answer: こうりしょうにん
kourishounin
小売商人

9. salesman
Answer: てんいん
tenin
店員

10. saleswoman
Answer: じょせいてんいん
joseitenin
女性店員

11. shareholder
Answer: かぶぬし
kabunushi
株主

12. wholesaler
Answer: おろしうりぎょうしゃ
oroshiurigyousha
卸売業者

13. worker
Answer: ろうどうしゃ、しょくにん
roudousha、shokunin
労働者、職人

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : BUSINESS - PEOPLE


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-