Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CAMPING : キュンプ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. backpack
Answer: せおうにもつ
seounimotsu
背負う荷物

2. bait
Answer: えさ
esa

3. basket
Answer: かご
kago


4. boat
Answer: はんせん
hansen
帆船

5. boots
Answer: はんせん
hansen
帆船

6. camp bed
Answer: けいべんなベッド
keibennabeddo
軽便なベッド

7. cliff
Answer: がけ、ぜっぺき
gake、zeppeki
崖, 絶壁 

8. compass
Answer: じしゃく
jishaku、konpasu
磁石 
コンパス

9. firewood
Answer: たきぎ
takigi

10. fish hook
Answer: つりばり
tsuribari
釣り針 

11. fishing net
Answer: ぎょもう
gyomou
魚網 

12. flashlight
Answer: かいちゅうでんとう
kaichuudentou
懐中電灯

13. forest
Answer: もり
mori

14. forest ranger
Answer: しんりんけいびたい
shinrinkeibitai
森林警備隊

15. grill
Answer: やきあみ
yakiami
焼き網

16. lantern
Answer: てさげランプ
tesageranpu
手さげランプ

17. raft
Answer: いかだぶね
ikatabune
いかだ船

18. rope
Answer: なわ
nawa

19. shotgun
Answer: さんだんじゅう
sandanjuu
散弾銃

20. sleeping bag
Answer: ねぶくろ
nebukuor
寝袋

21. stream
Answer: ながれ
nagare
流れ

22. tent
Answer: てんまく
tenmaku
天幕 

23. thermos
Answer: まほうびん
mahoubin
魔法瓶

24. trailer
Answer: ついせきしゃ
tsuisekisha
追跡者

25. trap
Answer: わな
wana

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CAMPING


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-