Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CHRISTMAS 2 : クリスマス 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. chimney
Answer: えんとつ
entotsu
煙突 

2. December
Answer: じゅうにがつ
juunigatsu
十二月

3. ornament
Answer: そうしょく、かざり
soushoku、kazari
装飾, 飾り


4. sack
Answer: おおぶくろ
oobukuro
大袋

5. season
Answer: きせつ
kisetsu
季節

6. snow
Answer: ゆきだるま
yuki

7. snowball
Answer: ゆきたま
yukitama
雪玉

8. sleigh
Answer: そり
sori

9. tinsel
Answer: きんぴか
kinpika
金ぴか

10. toys
Answer: おもちゃ
omocha
玩具

11. winter
Answer: ふゆ
fuyu

12. wreath
Answer: はなわ
hanawa
花輪

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CHRISTMAS 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-