Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CINEMA 1 : えいが 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. action
Answer: やくわり
yakuwari
役割

2. actor
Answer: だんゆう
danyuu
男優

3. actress
Answer: じょゆう
joyuu
女優


4. adventure
Answer: ぼうけん
bouken
冒険

5. audience
Answer: かんしゅう
kanshuu
観衆

6. camera
Answer: しゃしんき
shashinki,kamera
写真機
カメラ,

7. comedy
Answer: きげき
kigeki
喜劇 

8. film, movie
Answer: えいが
eiga
映画

9. mystery
Answer: しんぴ、なぞ
shinpi,nazo
神秘, 謎

10. scene
Answer: ばめん、
bamen、shin
場面,
シーン 

11. singer
Answer: かしゅ
kashu
歌手

12. song
Answer: かきょく
kakyoku
歌曲

13. story
Answer: ものがたり
monogatari
物語

14. stunt
Answer: みょうぎ
myougi
妙技 

15. villian
Answer: あくやく
akuyaku
悪役

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CINEMA 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-