Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CINEMA 2 : えいが 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. box office
Answer: きっぷいりば
kippuuriba
符売り場

2. cast
Answer: はいやく
haiyaku
配役 

3. censor
Answer: けんえつ
kenetsu
検閲 


4. choreography
Answer: ぶようじゅつ
buyoujutsu
舞踊術 

5. chorus
Answer: がっしょう
gasshou
合唱 

6. climax
Answer: ぜっちょう
zesshou
絶頂 

7. comedian
Answer: きげきはいゆう
kigekihaiyuu
喜劇俳優 

8. crew
Answer: のりくみいん、じょうむいん
norikumiin,joumuin
乗組員, 乗務員 

9. critic
Answer: ひひょうか
hihyouka
批評家 

10. director
Answer: かんとく
kantoku
監督 

11. editor
Answer: へんしゅうしゃ
henshuusha
編集者

12. fiction
Answer: そうさく
sousaku,fikushon
創作
フィクション,

13. film festival
Answer: えいがさい
eigasai
映画祭  

14. horror film
Answer: きょうふえいが
kyoufueiga
恐怖映画

15. love story
Answer: こいものがたり
koimonogatari
恋物語

16. lyrics
Answer: さくし
sakushi
作詞

17. preview
Answer: よこくへん
yokokuhen
予告編 

18. producer
Answer: えんしゅつか
enshutsuka
演出家 

19. role
Answer: やくわり
yakuwari
役割 

20. screenplay
Answer: えいがきゃくおん
eigakyakuon
映画脚本,
シナリオ. 

21. screenwriter
Answer: えいがきゃくおんか
eigakyakuonka
映画脚本家

22. script
Answer: きゃくうおん
kyakuhon
脚本,

23. sound effects
Answer: おんきょうこうか
onkyoukouka
音響効果 

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CINEMA 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-