Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CINEMA 3 : えいが 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. act
Answer: こうどう
koudou 
行動  

2. awards
Answer: しょう
shou

3. box office success, box office hit
Answer: こうぎょうせいせき
kougyouseiseki
興行成績  


4. chorus girls
Answer: がっしょうだん
gasshoudan
合唱団

5. conductor
Answer: しきしゃ
shikisha
指揮者

6. dubbed
Answer: ふきがえぱん
fukigaepan
吹替え版

7. dubbing
Answer: ふきがえぱん
fukigaepan
吹替え

8. edit
Answer: へんしゅうしゃ
henshuusha
編集

9. film director
Answer: えいがかんとく
eigakantoku
映画監督

10. flop
Answer: おちる
ochiru
落ちる

11. footlights
Answer: きゃっこう
kyakkou
脚光 

12. lyricist
Answer: じょじょうしじん
jojoshijin
叙情詩人

13. orchestra
Answer: かんげんがくだん 
kangengakudan, ookesutora
管弦楽団 
オーケストラ

14. original version
Answer: ほんぺん
honben
本編 

15. playback
Answer: さいせい
saisei
再生

16. premiere, release
Answer: ふうきり
fuukiri
封切り,  

17. special effects
Answer: とくしゅうさつえい、とくさつ
tokushuusatsuei,tokusatsu
特殊撮影, 特撮. 

18. spotlight
Answer: しゅうちゅうこうせん
shuuchuukousen,subotto(raito)
集中光線、
スポット(ライト).

19. stage
Answer: ぶたい
butai
舞台 

20. theatre, theater
Answer: えいがかん、げきじょう
eigakan,gekijou
映画館、劇場
ゲキジョウ

21. to film
Answer: さつえい
satsuei
撮影 
サツエイ

22. usher
Answer: あんないがかり
annaigakari
案内係 

23. variety theatre, variety theater
Answer: げきげきじょう
geki gekijou
劇劇場
ゲキゲキジョウ

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CINEMA 3


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-