Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM : きょうしつ 

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. bag
Answer: かばん
kaban

2. blackboard
Answer: こくばん
kokuban
黒板

3. book
Answer: ほん
hon


4. chair
Answer: いす
isu
椅子

5. classmate
Answer: どうきゅうせい
doukyuusei
同級生、

6. desk
Answer: つくえ
tsukue

7. eraser
Answer: けしゴーム
keshigoーmu
消しゴム

8. grade
Answer: とうきゅう
toukyuu
等級

9. library
Answer: としょかん
toshokan
図書館

10. paper
Answer: かみ
kami

11. pen
Answer: まんねんひつ
mannenhitsu
万年筆

12. pencil
Answer: えんぴつ
enpitsu
鉛筆

13. pencil sharpener
Answer: えんぴつけずり
enpitsukezuri
鉛筆削り

14. ruler
Answer: じょうぎ
jougi
定規

15. satchel
Answer: がくせいかばん
gakuseikaban
学生鞄

16. school
Answer: がっこう
gakkou
学校

17. student
Answer: がくせいかばん
gakuseikaban
学生

18. teacher
Answer: せんせい
sensei
先生

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-