Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 2 : いふく 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. collar
Answer: えり
eri、karaa
カラー

2. earmuff
Answer: みみおおい
mimiooi、iyaamafu
耳おおい
イヤーマフ

3. glasses, spectacles
Answer: めがね
megane
眼鏡


4. glove
Answer: てぶくろ
tebukuro
手袋

5. nightgown
Answer: ねまき
nemaki、neguriju
寝巻き
ネグリジェ.

6. overcoat
Answer: がいとう
gaitou、oobaa
外套 
オーバー,

7. purse
Answer: さいふ
saifu
財布

8. slipper
Answer: うわぐつ
uwagutsu、surippa
上靴
スリッパ

9. sneakers
Answer: うんどうぐつ
undougutsu、suniika
運動靴
スニーカー

10. sweatband
Answer: あせとり
asedori
汗取り

11. undershirt
Answer: はだぎ
hadagi、andaashatsu
肌着
アンダーシャツ

12. underwear
Answer: はだぎ、したぎ
hadagi、shitagi
肌着、下着

13. wallet
Answer: かみいれ、さついれ
kamiire、satsuire
紙入れ、札入れ

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-