Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION : けんぞう、ちくぞう

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. blueprints
Answer: せっけい
sekkei 、buruupurinto
設計
ブループリント. 

2. board, plank
Answer: いた
itariksu

3. brick
Answer: れんが
renga
煉瓦 


4. mason, bricklayer
Answer: せっこう
sekkou
石工
  

5. builder
Answer: けんちくぎょうしゃ
kenchigyousha
建築業者

6. helmet, hard hat
Answer: あんぜんぼう
anzenbou、herumetto
安全帽
ヘルメット

7. ladder
Answer: はしご
hashigo
梯子

8. level
Answer: へらいな
heirana
平らな

9. measure tape
Answer: すんぽうとり
sunpoutori
寸法取り

10. pickax, pickaxe, pick axe
Answer: つるはし
tsuruhashi
鶴嘴 

11. pulley
Answer: かっしゃ
kassha
滑車

12. rafter
Answer: たるき
taruki
垂木

13. scaffolding
Answer: あしば
ashiba
足場

14. soldering iron
Answer: はんだごて
handagote
半田鉄

15. stone
Answer: せきざい
sekizai
石材

16. wheelbarrow
Answer: ねこぐるま
nekoguruma
猫車

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-