Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
DAIRY PRODUCTS : にゅうせいひん

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. condensed milk
Answer: れんにゅう
rennyuu, kondensumiruku
練乳
コンデンスミルク.

2. curd
Answer: ぎょうにゅう
gyounyuu, kaado
凝乳 
カード.

3. egg
Answer: たまご
tamago


4. low-fat yoghurt
Answer: ていしぼうのヨーグルト
teishibounoyoeguruto, ooguruto
低脂肪のヨーグルト
ヨーグルト

5. margarine
Answer: じんぞうバター
jinzoubataa, maagarin
人造バター
マーガリン

6. milk
Answer: ぎゅうにゅう
gyuunyuu, miruku
牛乳
ミルウ

7. milk powder
Answer: ふんにゅう
funnyuu, funmiruku
粉乳
粉ミルク,

8. skim milk, skimmed milk, low-fat milk
Answer: ていしぼうにゅう
teishibounyuu, sukimumiruku
低脂肪乳
スキムミルク、

9. whole milk, full-cream milk
Answer: ぜんにゅう
zenyuu
全乳
完全なクリームミルク

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : DAIRY PRODUCTS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-