Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
DOCTORS - SPECIALISTS : いしゃーせんもんしゃ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. cardiologist
Answer: しんぞうびょうかい
shinzoubyoukai
心臓内科医

2. chiropodist
Answer: あしびょうい
ashibyoui
足病医

3. chiropractor
Answer: しあつし
shiatsushi
指圧師


4. dentist
Answer: しかい
shikai
歯科医

5. dermatologist
Answer: ひにふびょうがくしゃ
hinibyougakushya
皮膚病学者.

6. dietician
Answer: えいようし
eiyoushi
栄養士

7. gerontologist
Answer: ろうねんがくしゃ
rounengakushya
老年学者

8. gynecologist, gynaecologist
Answer: ふじんかい
fujinkai
婦人科医

9. nephrologist
Answer: じんぞうないか
jinzounaika
腎臓内科

10. neurologist
Answer: しんけいがくしゃ
shinkeigakusha
神経学者

11. obstetrician
Answer: さんかい
sankai
産科医

12. oncologist
Answer: しゅようがくしゃ
shuyougakuashya
腫瘍学者

13. orthodontist
Answer: しかきょうせいい
shikakyouseii
歯科矯正医

14. orthopedist, orthopaedist
Answer: せんけいげけい
senkeigekai
整形外科医

15. pediatrician, paediatrician
Answer: しょうにかい
shyounikai
小児科医

16. pathologist
Answer: びょうりがくしゃ、びょうりい
byourigakushya, byourii
病理学者, 病理医

17. physician
Answer: ないかい
naikai
内科医

18. physiotherapist
Answer: ぶつりょうほうか
butsuryouhouka
物理療法家.

19. psychiatrist
Answer: せいしんびょういん
seshinbyouin
精神病医

20. psychologist
Answer: しりがくしゃ
shirigakushya
心理学者

21. radiologist
Answer: ほうしゃせんいし
houshyasenishi
放射線医師.

22. surgeon
Answer: げかい
gekai
外科医

23. urologist
Answer: ひにょうきかい
hinyoukikai
泌尿器科医

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : DOCTORS - SPECIALISTS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-