Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
FAMILY 1 : かぞく 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. aunt
Answer: おば
oba
叔母

2. brother
Answer: あに、おとうと
ani,otouto
兄、弟

3. child
Answer: こども、じどう
kodomo, jidou
子供、児童


4. cousin
Answer: じゅうきょうだい
juukyoudai
従兄弟

5. daughter
Answer: むすめ
musume

6. father
Answer: ちち
chichi

7. grandchildren
Answer: まごむすこ
magomusuko

8. granddaughter
Answer: まごむすめ
magomusume
孫娘

9. grandfather
Answer: おじいさん
ojiisan
お祖父さん

10. grandmother
Answer: おばあさん
obaasan
お祖母さん

11. grandparents
Answer: そふぼ
sofubo
祖父母

12. grandson
Answer: まごむすこ
magomusuko
孫息子

13. husband
Answer: おっと、しゅじん
otto,shujin
夫、主人

14. mother
Answer: はは
haha

15. nephew
Answer: おい
oi

16. niece
Answer: めい
mei

17. parent
Answer: りょうしん
ryoushin
両親

18. parents
Answer: りょうしん
ryoushin
両親

19. sister
Answer: あに、いもうと
ani,imouto
姉、妹

20. son
Answer: むすこ
musuko
息子

21. uncle
Answer: おじさん
ojisan
叔父さん

22. wife
Answer: つま、かない
tsuma, kanai
妻、家内

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : FAMILY 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-