Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
FAMILY 2 : かぞく 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. brother-in-law
Answer: ぎけい
gikei
義兄

2. daughter-in-law
Answer: およめ
oyome
お娘

3. father-in-law
Answer: しゅうと
shuuto


4. foster brother
Answer: ちきょうだい
chikyoudai
乳兄弟

5. foster father
Answer: ようふ
youfu
養父

6. foster daughter
Answer: ようじょ
youjo
養女

7. foster mother
Answer: ようぼ
youbo
養母

8. foster parents
Answer: さとおや
satooya
里親

9. foster sister
Answer: ちきょうだい
chikyoudai
乳姉妹

10. foster son
Answer: ようし
youshi
養子

11. goddaughter
Answer: なづけむすめ
nadukemusume
名付け娘

12. godfather
Answer: なづけおや
nadukeoya
名付け親

13. godmother
Answer: なづけはは
nadukehaha
名付け母

14. godson
Answer: なづけむすこ
nadukemusuko
名付け息子

15. great-granddaughter
Answer: ひまご
himago
曾孫

16. great-grandfather
Answer: だいそふ
daisofu
大祖父

17. great-grandmother
Answer: そうそぼ
sousobo
曾祖母

18. great-grandparents
Answer: そうそふ
sousofu
曾祖父

19. great-grandson
Answer: ひまご
himago
曾孫

20. mother-in-law
Answer: きぼ、しゅとめ
kibo,shutome
義母、姑

21. parents-in-law
Answer: いんせきのおや、ぎりのおや
insekinooya, girinooya
姻戚の親、義理の親

22. sister-in-law
Answer: ぎし
gishi
義姉

23. son-in-law
Answer: むこ
muko
婿

24. stepbrother
Answer: ままきょうだい
mamakyoudai
まま兄弟

25. stepdaughter
Answer: ままむすめ
mamamusume
まま娘

26. stepfather
Answer: ままちち、けいふ
mamachichi, keifu
継父

27. stepmother
Answer: ままはは、けいぼ
mamahaha, keibo
継母、

28. stepsister
Answer: まましまい
mamashimai
まま姉妹

29. stepson
Answer: ままむすこ
mamamusuko
まま息子

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : FAMILY 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-