Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
GARDEN 2 : えんげい 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. birds
Answer: とり
tori
鳥 

2. butterfly
Answer: ちょう
chou
蝶 

3. fence
Answer: かきね 
kakine
垣根 


4. flowerbed
Answer: はなたば
hanataba
花束

5. fountain
Answer: ふんすい
funsui
噴水

6. garden furniture
Answer: えんげいようぐ
engeiyougu
園芸用具

7. greenhouse, hothouse
Answer: おんしつ
onshitsu
温室.

8. grill
Answer: まどわく
madowaku
窓枠 

9. hammock
Answer: ハンモック
hanmokku

10. hedge
Answer: かきね 
kakine
垣根 

11. insects
Answer: こんちゅう
konchuu
昆虫 

12. pathway
Answer: こみち、ほそみち 
komichi, hosomichi
小道, 細道. 

13. pond
Answer: いけ
ike
池 

14. shed
Answer: こや 
koya
小屋

15. sprinkler
Answer:  さんすいき
sansuiki
散水機

16. steps, stairs
Answer: かいだん 
kaidan
階段 

17. sunshade
Answer: ひがさ
higasa
日傘

18. worms
Answer: むし 
mushi

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : GARDEN 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-