Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
GEOGRAPHY- FEATURES 2 : ちりーとくちょう 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. archipelago
Answer: ぐんとう
guntou
群島

2. beach
Answer: うみべ、こがん
umibe, kogan
海辺, 湖岸

3. cave
Answer: ほらあな、しょうにゅう
horaana, shyounyu
洞穴, 鍾乳


4. creek
Answer: おがわ、いりえ、
ogawa, irie
小川、入り江

5. cliff
Answer: がけ、ぜっぺき
gake, zebbeki
崖、絶壁

6. coast
Answer: かいがん
kaigan
海岸

7. countryside
Answer: いなか、ちほう
inaka,chihou
田舎、地方

8. field
Answer: のうはら、はたけ
nouhara, hatake
野原、畑

9. forest, woods
Answer: しんりんけいびたい
shinrinkeibitai
森林

10. globe
Answer: ちきゅう
chikyuu
地球

11. hill
Answer: こやま、おか
koyama, oka
小山, 丘

12. iceberg
Answer: ひょうざん
hyouzan
氷山

13. jungle
Answer: みつりん
mitsurin, jyanguru
密林
ジャングル,

14. landscape
Answer: けしき、ふうけい
keshiki, fuukei
景色, 風景

15. map
Answer: ずひょう
zuhyou
図表

16. marsh
Answer: ぬまち
numachi
沼地

17. meadow, grassland
Answer: ぼくそうち
kaigan
牧草地

18. mountain pass
Answer: とうげ
touge

19. mountain range
Answer: やまなみ、さんみゃく
yamanami, sanmyaku
山並、山脈

20. pond
Answer: いけ、せんすい
ike, sensui
池; 泉水 

21. rainforest
Answer: こううりん
nettai-urin
降雨林

22. river bank
Answer: かわばた、きしべ
kawabata, kishibe
川端、岸辺

23. sea bed
Answer: かいてい
kaitei
海底

24. shore
Answer: かいがん
kaigan
海岸

25. spring
Answer: いずみ
izumi

26. stream
Answer: ながれ
nagare
流れ

27. summit, top
Answer: さんちょう、ちょうじょう
sanchyou, chyoujyou
山頂、頂上

28. swamp
Answer: ぬまち、ていしつち
numachi,teishitsuchi
沼地、低湿地

29. territory
Answer: ちほう、ちいき
chihou,chiiki
地方、地域

30. trench
Answer: みぞ
mizo
溝、

31. volcano
Answer: かざん
kazan
火山

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : GEOGRAPHY- FEATURES 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-