Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
HOBBIES : しゅみ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. card games
Answer:  よみふだ 
yomifuda
読み札

2. chess
Answer: しょうぎ
sjougi、chesu
チェス 将棋 

3. cooking
Answer: りょうり 
ryouri
料理


4. dance
Answer: おどり、ぶよう
odori、buyou
踊り、舞踊

5. darts
Answer: なげや
nageya
投げ矢

6. fishing
Answer: さかなつり
sakanatsuri
魚釣り 

7. gardening
Answer: にわしごと 
niwashigoto
庭仕事 

8. marbles
Answer: ビーだま
budama
ビー玉. 

9. mountaineering
Answer: やまのぼり、とざん
yamanobori,tozan
山登り、登山 

10. painting
Answer: え 
a, ga

11. photography
Answer: さつえい 
satsuei
撮影 

12. riddle
Answer: なぞ 
nazo

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : HOBBIES


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-