Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - ITEMS : だいどころどうぐ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. bottle opener
Answer: せんぬき、
sennuki、
栓抜き、

2. cabinet
Answer: かざりだな、かざりだんす
kazaridana, kazaridansu
飾り棚、飾ダンス

3. can opener
Answer: かんきり
kankiri
缶きり


4. cutting board
Answer: やさいきりいた
yasaikiriita
野菜切板

5. detergent
Answer: せんざい
senzai
洗剤

6. dish drainer
Answer: みずきりかご
mizukirikago
水切り籠

7. dish towel
Answer: さらのタオル
saranotaoru
皿のタオル
サラノタオル

8. ice tray
Answer: せいひょうざら
seihyouzara
製氷皿

9. paper napkin
Answer: カミナプキン
kaminapukin
紙ナプキン

10. peeler
Answer: かわむきき
kawamukiki
皮むき器

11. rolling pin
Answer: めんぼう
menbou
麺棒

12. scouring pad
Answer: けんまパッド
kenmapaddo
研磨パッド

13. sink
Answer: ながしだい
nagashidai
流し台

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-