Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
KITCHEN UTENSILS : なべかま

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. bowl
Answer: ちゃわん
chawan
茶碗

2. colander
Answer: みずきり
mizukiri
水切り

3. crockery
Answer: せともの、とうじきるい
setomono
瀬戸物、陶磁器類


4. cutlery
Answer: はものるい
hamonorui
刃物類

5. dish, plate
Answer: おさら
osara
お皿

6. jug
Answer: みずさし
mizusashi
水差し

7. kettle
Answer: やかん
yakan
薬缶

8. knife
Answer: ほうちょう
houchou, naifu
包丁
ナイフ

9. ladle
Answer: ひしゃく
hishaku

10. saucer
Answer: うけさら
ukesara
受け皿

11. spoon
Answer: さじ
saji, supuun
スプーン

12. teapot
Answer: ちゃびん、きゅうす
chabin, kyuusu
茶瓶、急須

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : KITCHEN UTENSILS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-