Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 1 : いま 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. armchair
Answer: ひじかけいす.
hijikakeisu
肘掛け椅子 

2. bookcase
Answer: ほんだな 
hondana
本棚 

3. carpet
Answer: じゅうたん 
juutan
絨緞 


4. chair
Answer: いす 
isu
椅子 

5. clock
Answer: とけい 
tokei
時計

6. curtains
Answer: まく 
maku kaaten
幕  
カーテン

7. cushion
Answer: ざぶとん.
kushon、zabuton
座布団 
クッション,

8. fireplace
Answer: だんろ 
danro,
暖炉 

9. furniture
Answer: かぐ 
kagu
家具 

10. telephone
Answer: でんわ 
denwa
電話 

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-