Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 1 : ますめでいあ、ますこみ 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. advertisement
Answer: こうこく
koukoku
広告 

2. courier, messenger, speed post
Answer: てんじょういん、はいたつじん、
tenjouin,haitatsujin
添乗員, 配達人.速配達

3. newspaper
Answer: しんぶん
shinbun
新聞


4. parcel
Answer: こづつみ
kozutsumi
小包,

5. postcard
Answer: はがき
hagaki
葉書

6. post office
Answer: ゆうびんきょく 
yuubinkyoku
郵便局

7. printer
Answer: いんさつや
insatsuya
印刷屋

8. telefax, fax
Answer: でんそうしゃしん
densoushashin,fuakkusu
電送写真. 
ファックス,

9. telephone
Answer: でんわ
denwa
電話

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-