Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 2 : ますめでいあ、ますこみ 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. aerial
Answer: くうちゅうせん
kuuchuusen,eariaru
空中線
エアリアル、

2. airmail
Answer: こうくうゆうびん
kookuuyuubin
航空郵便

3. calculator
Answer: けいさんき 
keisanki
計算機 


4. express registered
Answer: きゅうこうかきとめ 
kyuukouukakitome
急行書留 

5. interview
Answer: めんせつ
mensetsu,intabyuu
面接 
インタビュー.

6. letter box
Answer: ゆうびんばこ 
yuubinnbako
郵便箱 

7. mobile
Answer: けいたいでんわ 
keitaidenwa
携帯電話 

8. phone booth
Answer: こうしゅうでんわボックス
koushuudenwabokkusu
公衆電話ボックス 

9. picture
Answer: え 
e
絵 

10. post and telegraph office
Answer: ゆうびんでんしんきょくしゃ
yuubindenshinkyokusha
郵便電信局舎 

11. post box, mail box
Answer: ゆうびんばこ 
yuubinnbako
郵便箱 

12. post, mail
Answer: ゆうびん 
yuubin
郵便 

13. postage
Answer: ゆうびんりょうきん 
yuubinryoukin
郵便料金

14. postage stamps
Answer: きって
kitte
切手

15. postman, mailman
Answer: はいたつにん、
haitatsunin
配達人 

16. press
Answer: しゅっぱんしゃ、
shuppansha
出版社 

17. public telephone
Answer: こうしゅうでんわ 
koushuudenwa
公衆電話 

18. radio broadcasting
Answer: らじおほうそう
rajiohousou
ラジオ放送

19. script
Answer: だいほん、きゃくはん、
daihon,kyakuhon,sukuriputo
台本, 脚本,
スクリプト 

20. telecommunication satellite
Answer: えんきょりつうしんえいせい
enkyoritsuushineisei
遠距離通信衛星 

21. telegram
Answer: でんぽう 
denpou
電報 

22. televiewer
Answer: ほうえい 
houei
放映 

23. television broadcasting
Answer: てれびちゅうけい 
terebichuukei
テレビ中継 

24. voice-mail
Answer: おんせいメール
onseimeeru
音声メール

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-