Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
MEATS : にくるい

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. beef
Answer: ぎゅうにく
gyuuniku,biiku
牛肉,
ビーフ

2. boned meat
Answer: ほねなしにく
honenashiniku、bonresuhamu
骨無し肉
ボンレスハム

3. chicken
Answer: とりにく
toriniku,chikin
鶏肉,
チキン.


4. duck
Answer: かもにく
kamoniku
鴨肉

5. fish
Answer: さかな
sakana

6. lean meat
Answer: あかみ
akami
赤身

7. mince, ground meat
Answer: ひきにく
hikiniku
挽肉

8. mutton
Answer: ようにく
youkiku,maton
羊肉
マトン,

9. partridge
Answer: しゃこ
shako,yamauzuranoniku
鷓鴣;
ヤマウズラのニク

10. pork
Answer: ぶたにく
butaniku
豚肉

11. poultry
Answer: かきん、とりにく
kakin,toriniku
家禽、鳥肉

12. quail
Answer: うずらのにく
uzuranoniku
ウズラのニク

13. red meat
Answer: あかにく
akaniku
赤肉

14. sausage
Answer: ちょうづめ
choudume、souseejii
腸詰め
ソーセージ,

15. veal
Answer: こうしにく
weeru
子牛肉、
ウェール

16. venison
Answer: しかにく
shikaniku
鹿肉 

17. white meat
Answer: しろにく
shironiku
白肉

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : MEATS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-