Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
MEDICAL STUDIES : いがく

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. cardiology
Answer: しんぞうびょうがく
shinzoubyougaku
心臓(病)学

2. dentistry
Answer: しかいじゅつ
shikaijutsu
歯科医術

3. dermatology
Answer: ひふびょうがく
hifubyougaku
皮膚病学


4. dietetics
Answer: えいようがく
eiyougaku
栄養学

5. endocrinology
Answer: ないぶんぴがく
naibunbigaku
内分泌学

6. gerontology
Answer: ろうねんがくしゃ
rounenkakusha
老年学

7. gynecology, gynaecology
Answer: ふじんかがく
fujinkagaku
婦人科学

8. nephrology
Answer: じんぞうびょうがく
jinzoubyougaku
腎臓病学

9. neurology
Answer: しんけいがく
shinkeigaku
神経学

10. obstetrics
Answer: さんかがく
sankagaku
産科(学)

11. oncology
Answer: しゅしょうがく
shushyougaku
腫瘍学

12. orthodontics
Answer: しれつきょうせい
shiretsukyousei
歯科矯正学, 歯列矯正

13. pediatrics, paediatrics
Answer: しょうにかがく
shyounikagaku
小児科学

14. pathology
Answer: びょうりがく、びょうり
byourigaku, byouri
病理学; 病理

15. physiology
Answer: せいりがく
seirigaku
生理学

16. physiotherapy
Answer: ぶつりょうほうか
butsuryouhouka
物理療法

17. psychiatry
Answer: せいしんいがく
seishinigaku
精神医学。精神病治療法.

18. psychology
Answer: しんりがくしゃ
shinrigakushya
心理学

19. radiology
Answer: ほうしゃせんいがく
houshyasenigaku
放射線医学

20. surgery
Answer: げいか
geika
外科

21. urology
Answer: ひにょうきがく
hinyoukigaku
泌尿器学

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : MEDICAL STUDIES


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-