Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1 : しょくぎょう 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. accountant
Answer: しゅけい
shukei
主計

2. actor
Answer: はいゆう
haiyuu
俳優

3. artist
Answer: げいじゅつか
geijutsuka
芸術家


4. baker
Answer: パンや
panya
パン屋

5. butcher
Answer: にくや、ぎゃくさつしゃ
nikuya、gyakusatsusha
肉屋、虐殺者

6. carpenter
Answer: だいく
daiku
大工

7. doctor
Answer: いしゃ
isha
医者

8. engineer
Answer: ぎし
gishi
技師

9. farmer
Answer: のうか
nouka
農家

10. grocer
Answer: かんぶつや
kanbutsuya
乾物屋

11. mechanic
Answer: しゅうりこう、せいびこう
shuurikou、seibikou
修理工、 整備工

12. musician
Answer: おんがくか
ongakuka
音楽家

13. nurse
Answer: かんごふ
kangofu
看護婦

14. photographer
Answer: しゃしんか
shashinka
写真家

15. pilot
Answer: そうじゅうしゃ
soujuusha
操縦者

16. plumber
Answer: はいかんこう
haikankou
配管工

17. poet
Answer: しじん
shijin
詩人

18. policeman
Answer: けいさつ
keisatsu
警察

19. sailor
Answer: 水夫
suifu
すいふ

20. scientist
Answer: けんきゅうしゃ、かがくしゃ
kenkyusha、kagakusha
研究者、科学者

21. secretary
Answer: ひしょ
hisho
秘者

22. soldier
Answer: ぐんじん
gunjin
軍人

23. tailor
Answer: したてや
shitateya
仕立屋

24. teacher
Answer: きょうし、せんせい
kyoushi、sensei
教師、先生

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-