Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 1 : ばしょーこうしゅう 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. bank
Answer: ぎんこう
ginkou
銀行

2. cafetaria
Answer: きっさてん
kissaten
喫茶店

3. car park
Answer: ちゅうしゃじょう
chuushyajyou
駐車場


4. church
Answer: きょうかい
kyoukai
教会

5. college
Answer: だいがく
daigaku
大学

6. hospital
Answer: びょういん
byouin
病院

7. library
Answer: としょかん
toshyoukan
図書館

8. pharmacy
Answer: やくや、やっきょく
yakuya, yakkyoku
薬屋, 薬局

9. post office
Answer: ゆうびんきょく
yuubinkyouku
郵便局

10. school
Answer: がっこう
gakkou
学校

11. theatre
Answer: えいがかん
eigakan
映画館

12. university
Answer: だいがく
daigaku
大学

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-