Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 1 : かがく 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. algebra
Answer: だいすうがく
daisuugaku
代数学

2. astronomy
Answer: てんぶんがくしゃ
tenbungakushya
天文学

3. biology
Answer: せいぶつがくしゃ
seibutsugakushya
生物学


4. botany
Answer: しょくぶつがく
shyokubutsugaku
植物学

5. calculus
Answer: びせきぶんがく
bisekibungaku
微積分学

6. chemistry
Answer: かがく
kagaku
化学

7. geography
Answer: ちりがく
chirigaku
地理学

8. geology
Answer: ちしつがく
chishitsugaku
地質学.

9. geometry
Answer: きかがく
kikagaku
幾何学 

10. history
Answer: れきしか
rekishika
歴史

11. philosophy
Answer: てつがく
tetsugaku
哲学

12. physics
Answer: ぶつりがく
butsurigaku
物理学

13. psychology
Answer: しんりがく
shinrigaku
心理学

14. trigonometry
Answer: さんかくほう
sankakuhou
三角法

15. zoology
Answer: どうぶつがく
doubutsugaku
動物学

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-