Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 2 : かがく 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. accountancy
Answer: かいけがく
kaikeigaku
会計学

2. aeronautics
Answer: こうくうじゅつ
koukoojutsu
航空術, 航空学

3. anthropology
Answer: じんるいがく
jinruigaku
人類学


4. archeology, archaeology
Answer: こうこがく
koukogaku
考古学

5. astrology
Answer: せんせいがく
senseigaku
占星学

6. calligraphy
Answer: のうしょ、のうひつ
noushyo, nouhitsu
能書, 能筆

7. choreography
Answer: ぶようじゅつ
buyoujutsu
舞踊術

8. cosmetology
Answer: びようじゅつ
biyoujutsu
美容術

9. economics
Answer: けいざいがく
keizaigaku
経済学

10. entomology
Answer: こんちゅうがく
konchuugaku
昆虫学.

11. etiology, aetiology
Answer: いんがかんけいがく、
ingakankeigaku
因果関係学、原因論

12. ornithology
Answer: ちょうるいがく
chyouruigaku
鳥類学.

13. radiology
Answer: ほうしょせんいがく
hoshosenigaku
放射線医学.

14. rheology
Answer: かげんていこうき
kagenteikouki
加減抵抗器

15. seismology
Answer: じしんがく
jishingaku
地震学

16. sociology
Answer: しゃかいがく
shyakaigaku
社会学

17. telegraphy
Answer: でんしんじゅつ
denshinjutsu
電信術

18. telepathy
Answer: せいしかんおう
seishikanou, terebashii
精神感応.
テレパシー,

19. theology
Answer: しんがく
shingaku
神学.

20. topology
Answer: いそうすうがく、
isousuugaku
位相数学,
トポロジー.

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-