Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
SPORTS 1 : スポツ 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. baseball
Answer: やきゅう 
yakyuu
野球 

2. billiards
Answer: たまつき 
biriyaado,tamatsuki
玉突き 
ビリヤード,

3. boxing
Answer: けんとう 
kentou、bokushingu
拳闘 
ボクシング,


4. gymnastics
Answer: たいそう 
taisou
体操 

5. horse-riding
Answer: きば 
kiba
騎馬 

6. swimming
Answer: すいえい 
suiei
水泳 

7. ping-pong, table tennis
Answer: たっきゅう 
takkyuu、pinpon
卓球 
ピンポン,

8. water polo
Answer: すいきゅう、
suikyuu、wootaaporo
水球,
ウォーターポロ 

9. wrestling
Answer: かくとう
kantoku,resuringu
格闘 
レスリング

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : SPORTS 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-