Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Hiragana) > Print Preview

Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game
TOURIST - PLACES : かんこうーちほう

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : えいごにつぎのたんごをほんやくしなさい



1. airport
Answer: くうこう
kuukou
空港

2. amusement park
Answer: らくえんち
rakuenchi
楽園地

3. aquarium
Answer: すいぞくかん
suizokukan
水族館


4. art gallery
Answer: びじゅつかん
bijutsukan
美術館

5. beach
Answer: かいがん
kaigan
海岸

6. cathedral
Answer: だいせいどう
daiseidou, katedoraru
大聖堂
カテドラル

7. exchange office
Answer: こうかんきょく
koukankyoku
交換局

8. hotel
Answer: りょかん
ryokan, hoteru
旅館
ホテル

9. inn
Answer: こりょかん
koryokan
小旅館

10. monument
Answer: きねんひ
kinenhi
記念碑

11. museum
Answer: はくぶつかん
hakubutsukan
博物館 

12. national park
Answer: こくりつこうえん
kokuritsukouen
国立公園

13. palace
Answer: きゅうでん
kyuuden
宮殿 

14. station
Answer: えき
eki

15. statue
Answer: ちょうぞう、そぞう
chyouzou, sozou
彫像, 塑像. 

16. zoo
Answer: どうぶつえん
doubutsuen
動物園

  Try the Quiz :     Japanese (Hiragana) Vocabulary Word List and Game : TOURIST - PLACES


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-