Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Japanese (Kanji) > Print Preview

Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 2 : 動物2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : 英語に次の単語を翻訳しなさい



1. antelope
Answer: 羚羊
reiyō
れいよう
レイヨウ

2. bat
Answer: 蝙蝠
kōmori
こうもり
コウモリ

3. dolphin
Answer: 海豚
iruka
いるか
イルカ


4. hare
Answer: 野兎
no-usagi
のうさぎ
ノウサギ

5. hedgehog
Answer: 針鼠
harinezumi
はりねずみ
ハリネズミ

6. hippopotamus
Answer: 河馬
kaba
かば
カバ

7. lioness
Answer: 雌ライオン
mesuーraion
メスライオン 

8. mare
Answer: 雌馬
mesu-uma
めすうま
メスウマ

9. octopus
Answer:
táko
たこ
タコ

10. otter
Answer: 獺, 川獺
kawauso
かわうそ
カワウソ

11. ox
Answer: 雄牛
osuushi
おすうし
オスウシ

12. panther
Answer: 黒ヒョウ
kurohyou
くろひょう
クロヒョウ

13. polar bear
Answer: 北極熊
hokkyoku-guma
ほっきょくぐま
ホッキョクグマ

14. rhinoceros
Answer:
sai
さい
サイ

15. shark
Answer:
same
さめ
サメ

16. stag
Answer: 雄ジカ
osujika
おすじか
オシジカ

17. toad
Answer: 蟇蛙
hikigaeru
ひきがえる
ヒキガエル

18. whale
Answer:
kujira
くじら
クジラ

  Try the Quiz :     Japanese (Kanji) Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 2


Contact Info © 1999-2023 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-